Mi smo ono što jedemo

Važno obaveštenje: TERMIN POPUNJEN

Četvrtak, 26. oktobar

Drugi sastanak/čas, termin 20:45-21:45

Tema za diskusiju: HRANA, PIĆE I NAŠ IDENTITET

Diskusija se vodi na engleskom jeziku.

Specijalna gošća: književnica Isidora Bjelica

Za potpuni ugođaj večeri pobrinuće se jedna od vodećih srpskih vinarija „Do kraja sveta“. Ko bude želeo imaće priliku da degustira njihova kvalitetna vina dok se budemo družili u pauzi i nakon časova.

Pogledajte ovde detalje prvog sastanka u kom zajedno diskutujemo i otkrivamo kako sve možemo da osvojimo partnera u 21. veku. Čuvena ljubavna doktorka Isidora je tu da dodatno začini i ovu diskusiju na engleskom jeziku. Cena sa popustom za pohađanje oba časa/sastanka je 20 evra a možete se prijaviti ovde.

Isidora Bjelica verbalizing herself

We are what we eat. Or are we?

Food, drink and identity

We now have more cuisines, ingredients, cooking shows and recipe books than ever before. Today it seems most of us know the difference between prosciutto and pancetta, sushi and sashimi. How foods and drinks influence and communicate identities in social and domestic settings? We are what we eat. Or are we? If you are what you eat, what food makes you?

>>>> degustacija vina i druženje do 22:30

Broj mesta je ograničen, zato preporučujemo da se što pre prijavite za ovo jedinstveno i uzbudljivo druženje na engleskom jeziku.

Važno obaveštenje: TERMIN POPUNJEN

Prijavite se ovde za čas/sastanak koji se održava u četvrtak, 23. oktobra u 20:45 ili za oba sastanka tog dana

Cena jednog časa je 10 evra. Možete prisustvovati samo prvom ili samo drugom času (pogledajte ovde temu prvog sastanka) ili pohađati oba časa. Ukoliko odlučite da pohađate oba časa/sastanka, tada ostvarujete popust i cena je 15 evra za dva vezana časa/sastanka. Kao i uvek, u cenu je uključeno i jedno piće (kafa, sok, čaj…).

Za dodatne informacije možete nam pisati na verbalizujse@verbalisti.com ili pozvati .

Program Verbalizuj se! koristi neformalnu komunikaciju za učenje engleskog jezika. Na svakom okupljanju verbalista, pored profesora-moderatora, prisutan je i specijalni gost zadužen da „začini“ diskusiju na određenu temu. Program se izvodi u saradnji s jednom od najboljih jezičkih škola u svetu – britanskim KINGS koledžom. Za detaljan opis konverzacijskog kursa engleskog jezika Verbalizuj se! kliknite ovde.

Save

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s