Gosti programa Verbalizuj se! i debatnog kluba na engleskom jeziku

Jezička mreža Verbalisti i njen centar za jezičku edukaciju Verbalingua u Beogradu žele da vam pruže savremeno, zabavno i jedinstveno obrazovno iskustvo. Zato smo u goste pozvali javne ličnosti i vodeće poslovne ljude. Razgovarajte sa njima, podelite svoje stavove i ideje, ne obazirite se na greške u izgovoru engleskih reči i gramatici jer je najvažnije da iskoristite ovu jedinstvenu priliku da što više govorite na engleskom i da se dobro zabavite. Dok učestvuju u debati naši gosti i sami unapređuju svoje znanje stranog jezika. Nakon nekoliko takvih sastanaka sigurno ćete osetiti napredak ne samo u konverzaciji na stranom jeziku već i u komunikacionim sposobnostima uopšte.

Isidora Bjelica

Isidora Bjelica

Rediteljka, dramaturg i književnica Isidora Bjelica (udata Pajkić) rođena je u Sarajevu 1967. godine. Autorka je preko 60 bestseler knjiga, prevođenih na više stranih jezika, magistar dramaturgije, glavna i odgovorna urednica ekskluzivnog magazina VIP TRIP DIPLOMATIC i osnivač modnog brenda i galerije ID ESOTERIC. Zasigurno najomiljenija balkanska spisateljica, uz čije su istorijske, putopisne knjige odrastale generacije. Tajni život slavnih Srpkinja, Ljubav u Tunisu, Put oko sveta za 25 dana, Preljuba su kultne knjige generacija. Njen ekskluzivni diplomatski magazin koji radi u saradnji sa stranim ambasadama jedini je takve vrste na Balkanu. Rediteljka je filmova Dorćol-Menhetn i desetina popularnih i nagradjivanih pozorišnih predstava poput kultnih Sarajke u Beogradu ili Skadarlijke. Globtroterka, govori pet jezika, živi i radi u Beogradu, udata je i majka dvoje dece.

Gostovanja u programu:

Četvrtak, 23. oktobar – prvi čas/sastanak, termin 19:00-20:00: UDVARANJE U MODERNO DOBA >> Prijavite se za ovaj program ovde.

Četvrtak, 23. oktobar – drugi čas/sastanak, termin 20:45-21:45: HRANA, PIĆE I NAŠ IDENTITET >> Prijavite se za ovaj program ovde.

Ivan Tomić

Ivan Tomic u debatnom klubu Verbalista

Filmski i pozorišni glumac Ivan Tomić ostvario je mnoge značajne uloge na scenama širom zemlje, a jednu od najuspešnijih pozorišnih uloga igra u predstavi „Ne igraj na Engleze“. Stalni član Beogradskog dramskog pozorišta je od 2008. godine. Radoznalost i želja da više učestvuje u procesu stvaranja odvela ga je stendap komediji, koja pored glume zahteva pisanje i pripremu materijala. Ivan je danas jedan od vodećih stand-up komičara u regionu. Ove godine mreža Verbalisti podržala je rad Ivanove letnje škole glume koja sa velikim uspehom polaznicima prenosi veštine govora, dikcije, pokreta, pantomime, kao i verbalnog i neverbalnog izražavanja. Od pre nekoliko meseci ovaj šarmantni glumac i popularni verbalista vodi i emisiju BULEVAR B92.

Gostovanja u programu:

Četvrtak, 30. oktobar – prvi čas/sastanak, termin 19:00-20:00: SEKS I HUMOR – GARANCIJA ZA DOBRU REKLAMU I GLEDANOST? >> Prijavite se za ovaj program ovde.

Četvrtak, 30. oktobar – drugi čas/sastanak, termin 20:45-21:45: ZAŠTO SU DOBRI GOVORNICI I VEŠTI KOMUNIKATORI USPEŠNIJI U POSLU I KAKO POSTATI JEDAN OD NJIH? >> Prijavite se za ovaj program ovde.

 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s